Print Icon
 


Yes, we mogen (bijna) weer! Tijdens de laatste persconferentie hebben we gehoord dat we stapje voor stapje op weg mogen naar een 'nieuwe samenleving'. Maar totdat alles weer helemaal het oude is, werken we nog steeds veel thuis. Zonder direct contact met bijvoorbeeld je collega's en je huurders. Daarom hebben we vier nieuwe webinars!  


   

1. De-escaleren op afstand - 13 mei, 13:30 uur

Vanwege de corona-maatregelen kun je als woonconsulent of sociaal beheerder niet/minder bij de bewoners langs. Het kijkje achter de voordeur om signalen op te vangen van agressie of huiselijk geweld is lastiger. Toch kun je ook in deze tijd van social distancing nog veel doen als corporatiemedewerker om een situatie te de-escaleren. In dit webinar krijg je tips en voorbeelden die helpen om een situatie te de-escaleren en/of de afstand te vergroten. 
   

2. Samenwerken op afstand - 20 mei, 14:00 uur

Vanwege de corona-crisis is samenwerken wellicht anders geworden dan je gewend was. Je loopt minder snel even langs bij een collega en de informele momenten vallen vaak weg. Hoe kun je goed samenwerken zonder fysiek aanwezig te zijn? 
   

3. Kansenportaal voor HR; weet hoe het werkt! - 4 juni, 10:00 uur

Het (vernieuwde) Kansenportaal van FLOW. Je hebt er wellicht weleens van gehoord of al mee gewerkt. Maar wat kán je allemaal mee? In dit webinar neemt Do Kusters je mee in de mogelijkheden van het Kansenportaal voor jouw organisatie. 

   

4. Kansenportaal voor medewerkers; weet hoe het werkt! –11 juni, 14:30 uur

Het (vernieuwde) Kansenportaal van FLOW. Je hebt er wellicht weleens van gehoord of al mee gewerkt. Maar wat kán je allemaal mee? In dit webinar neemt Do Kusters je mee in de mogelijkheden van het Kansenportaal voor jou. 
   

Kun je niet live meekijken met een webinar, maar ben je wel geïnteresseerd in deze onderwerpen? Schrijf je dan vooral wél in! Je krijgt dan na afloop automatisch de replay in je mailbox. Daarmee kun je het gewenste webinar terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.
   
   
 
 
Deze e-mail is verstuurd door info@watdoejijmorgen.nl naar linda@projectloopbaan.nl
Niet geïnteresseerd? Uitschrijven | Profiel bijwerken
FLOW | Kadegriend 9 1356 CA Almere
Authorized representativeWatdoejijmorgen.nl | E-mailadresinfo@watdoejijmorgen.nl