Print Icon
 

Het is lente! De (meteorologische) lente is weer begonnen: hét seizoen waarin de natuur weer ontwaakt en alles in het teken van NIEUW staat. Het begin van de lente is voor ons vaak dé tijd voor een grote schoonmaak. Ook bij watdoejijmorgen.nl gebruiken we deze tijd voor een ‘schoonmaak’ en nieuwe producten. Ben je benieuwd wat we voor jou in petto hebben?

   

Een plan voor morgen (en verder)

   

Heb jij n.a.v. de vorige nieuwsbrief een Plan voor Morgen gemaakt? Vergeet deze dan niet te bespreken met je leidinggevende. Samen kunnen jullie kijken welke leeractiviteiten je dit jaar kunt doen om bij te blijven/je te ontwikkelen binnen je functie. Boek nu alvast jouw trainingen voor de rest van dit jaar en je bent gegarandeerd van een plekje!
   
   

Gratis webinars: Spijbelen & Plezier in je werk 

Spijbelen? Dat mag!
Je joggingbroek aanhouden, een was draaien of koken tijdens de werkuren en niet meer haasten in de ochtend: aan thuiswerken lijken enkele voordelen verbonden. Maar toch voelt het als spijbelen, en daardoor doen we het niet! Wil jij weten hoe en waarom je het eigenlijk wél moet doen? Volg dan het gratis webinar Spijbelen op 13 april om 15:30 uur. 

Plezier in je werk
Welke elementen zijn belangrijk voor jou om plezier in je werk te hebben? Voorafgaand aan dit webinar vul je de ‘talententest’ in, die je ontvangt na inschrijving. In het webinar leer je hoe je de uitslag van die test kunt implementeren in je eigen werk en ga je aan de slag met praktijkoefeningen. Aan het einde heb je handvatten om meer plezier uit je werk te halen! Dit webinar wordt gegeven op 6 april om 09:30 uur. 
   

In aantocht: nieuwe gratis webinars

Ben jij ook zo blij met al die webinars? Binnen anderhalfuur doe je weer veel nieuwe kennis en inzichten op. Ook wij hebben er weer veel gratis in petto voor je. Naast de webinars Spijbelen en Plezier in je werk die hierboven al staan, komt er ook voor elk vakgebied een webinar over het werk van de toekomst. Wat is bijvoorbeeld de impact van alle ontwikkelingen op jouw werk en welke slimme leersuggesties hebben we voor je? De precieze data volgen nog, maar hou in de week van 19 april vast wat ruimte in je agenda!
   

De grote voorjaarsschoonmaak

Om de website weer helemaal klaar te maken voor de nabije toekomst, komen er verschillende updates op de website:

  • Het thema ‘corporatie van de toekomst’ wordt aangevuld met resultaten uit het onderzoek van FLOW naar de leerbehoefte in de toekomst. Dit betekent dat de teksten aangepast gaan worden, maar óók dat we per functie leersuggesties doen voor de nabije toekomst (tussen nu en 5 jaar). Deze suggesties voegen we ook toe aan je Plan voor Morgen.
  • Daarnaast krijgt ook het Plan voor Morgen een nieuwe frisse look. We voegen o.a. de toekomstgerichte trainingen toe. Daardoor kun jij de resultaten uit de intake nóg makkelijker en beter gebruiken in je dagelijkse werk. 

En een update die je nu al terugvindt op de website:
  • Een aantal leerlijnen is futureproof gemaakt. De leerlijnen lieten al zien welke kennis en vaardigheden jij nodig hebt om je huidige werk goed te doen. Maar jouw werk, corporatie, de doelgroep en de woonomgeving zijn natuurlijk steeds in beweging. Zowel Aedes als FLOW hebben daar onderzoek naar gedaan: welke ontwikkelingen zijn er en wat kun jij leren om deze bij te benen? In de leerlijnen en bijbehorende zelftesten hebben we ook daarover vragen en adviezen opgenomen. Nieuwsgierig naar de zelftesten? Bekijk hier de zelftest van jouw functie! 

Wil jij up to date blijven in je werk en vaardigheden? Hou deze updates dan goed in de gaten!

   
   
   
 
 
Deze e-mail is verstuurd door info@watdoejijmorgen.nl naar e.degroot@velisonwonen.nl
Niet geïnteresseerd? Uitschrijven | Profiel bijwerken
FLOW | Berencamperweg 8, 3861 MC Nijkerk
Authorized representativeWatdoejijmorgen.nl | E-mailadresinfo@watdoejijmorgen.nl